Peruvianske Reflektioner

Reflektioner

Jeg har haft en stor erkendelse idag. En erkendelse jeg føler har potentiale til at ændre en del i mit liv – igen.

Min erkendelse er at livet er forudsigeligt. Du gør det ene, du får det andet. Enhver handling har i et makro perspektiv, en lige og en modsat reaktion.

Du vil ha’ en kæreste? Begynd til fitness, køb noget ordentligt tøj, vær selvsikker, hør lydbøger om dating. Slut.

At være glad er ikke en eller anden tilfældig begivenhed, der kommer hvert 10 år.

Vil jeg have en audi? Så må jeg have store drømme. Jeg bliver nød til at vide hvad jeg vil, og jeg bliver nød til at gøre whatever it takes for at opnå disse drømme. Der er intet held. Arbejd hårdt, målrettet, disciplineret og jeg får min Audi. Måske dukker der noget op på vejen, en chance jeg kan tage og jeg vil nå mit mål endnu hurtigere.

Selvom du måske føler at livet hader dig, hvis du arbejder hårdt nok skal du nok få hvad du fortjener. Ligegyldigt hvilket af de 3 P’er det handler om. Penge, Piger eller Power.

Hvad betyder det for mig? Jeg skal tage kontrol. Jeg kan tage kontrol. Jeg ved at for at nå derhen hvor jeg gerne vil, er der nogle skridt jeg skal følge. Stoppe med at håbe. Stoppe med at visualisere. Arbejd hele vejen dertil!

Med disse tanker i baghovedet er der mange ting der virker mere klart nu. På mit skib Skæbnen M/S er jeg kaptajnen der navigerer. Jeg har fat i roret og jeg bestemmer ruten. Jeg bliver bare nød til at sætte sejlene rigtigt.

Det er en god fornemmelse jeg sidder med nu. Fedt at vide at jeg har direkte kontrol over mit liv.

Vil jeg komme med undskyldninger, kommer sejlet aldrig op. Ingen bullshit. Jeg har tillagt mig en masse dårlige vaner, jeg skal ændre. Jeg skal ikke håbe at de bliver ændret, når jeg kommer hjem til Danmark. Jeg skal ændre dem.

Jeg har svært ved at fokusere på et projekt længere tid af gangen. Jeg mister fokus meget hurtigt og springer videre til. Jeg er excentrisk. Jeg bliver let forført af mig selv.

Det er skræmmende at skrive, men det er sandt. Jeg føler mig lettet, men presset på samme tid. Det er et interessant mindset, men også et der sætter høje krav. At vide at jeg kun kommer fremad ved egen kraft, er en ny følelse.

Er glad for Peru, men glæder mig også til at komme hjem til København og begynde arbejdet.

Vi ses om præcis 2 måneder!

Mindset

Colca Canyon

 • Wauw for en gang powerlæsning!

  Fedt skrevet. Jeg kunne ikke være mere enig.

 • Kanon skrevet!, det kunne vi alle godt trænge til at blive påmindet….hver dag 🙂

  Mvh Kenneth Boysen

 • Tak for ordene!
  Blev meget inspireret til denne post af en fellow Internet Marketer. En ven fra rumænien der har været helt nede og vende hvad angår hans nuværende projekter, kærlighedsliv og mål for livet. Følgende quote fra ham er guld værd

  Now I realize that this “tragedy” was the best thing that could ever happened to me. It made me become more mature and take the next step in my life.

  @Kenneth
  Glad for at opdage at der også er andre end de faste (læs familien), der kigger på bloggen.

 • Hvis livet er forudsigeligt, så er det fordi man ik udfordre sig selv på alle plan. Det fysiske, det mentale og det psykiske… Og så lever man jo faktisk et “vane-liv”.
  At tage kontrol er både godt og skidt. Det er godt, fordi man kan arbejde målrettet, og forsøge at opfylde nogle drømme og ambitioner man har. Men på den anden konto, så betyder kontrol også, at man siger nej til rigtig mange andre ting, og at man ik kaster sig ud i noget, uden at have overvejet alt til bunds…

  Det bedste liv, er vel et liv på grænsen mellem det hele, hvor man ik binder sig på hænder og fødder, for at opfylde nogle materilistiske drømme, men også husker at leve livet på godt og ondt ;D

  • Hej Morten!

   Gode tanker du gør dig. Det fik mig til at tænke endnu mere over min erkendelse og bekræftiger mig i at jeg er på rette vej. Svaret blev også lidt længere end regnet og tak for det.

   Jeg mener bestemt ikke at livet bliver forudsigeligt ved at tage kontrol.
   Tværtimod kan man få et liv fuld af vaner, hvis man lader tilfældigheder afgøre og lever sit liv efter skæbne idéen.
   At udfordre sig selv er nøgleordet i indlægget.

   Det er en kæmpe udfordring at jeg skal tage kontrollen i mit eget liv og en så skræmmende beslutning, at det er lettere at lave en masse rationaler om hvorfor jeg ikke skal gøre det!

   Jeg skaber rationaler om hvorfor det er vigtigere at se 10 mins youtube videoer.
   Om hvorfor det er vigtigere at tjekke de 5 nyeste fotoalbum på facebook.
   Om hvorfor det er vigtigere at læse alle kommentarerne på Ekstra Bladets artikler.
   Om hvorfor det kan vente med at sende den email, der kan ændre mit liv.

   Om hvorfor det er vigtigere ikke lige at løse den konflikt der giver mig en knude i maven.
   En knude der kommer af en konflikt jeg har med en ven. Jeg tager ikke konflikten op, selvom jeg ved at elefanten står i stuen og hvis jeg snakker om den går den væk og jeg får løst op for den knude både min ven og Jeg har.
   Kender du det?

   Ved at tage kontrollen og følge min mission, udfordre jeg mig selv både mentalt og fysisk.

   Materialistiske drømme er ikke målet. Jeg er sikker på at den Audi ikke gør mig lykkelig på lang sigt. Penge er ikke målet – men jeg tror dog det er en rigtig god idé at sætte sig nogle håndgribelige delmål.

   Omkring det materialistiske. Ved det er en kliché, men vil gerne bringe det op igen og uddybe mine tanker om det.
   Penge gør dig ikke lykkelig.
   Dog er jeg sikker på at der findes flere lykkelige mennesker med penge end folk uden.
   Hvorfor? Fordi personer der har råd til en Aston Martin, strandvejsvillaer, cubanske cigarer ofte har fået disse midler, som en konsekvens af at de tog kontrollen!

   Hvorimod folk der har købt en Aston Martin for deres lottopenge, men derefter stadig har deres sædvanlige liv fyldt med undskyldninger, opnår ikke deres potentiale topscore på lykkebarometeret.

   Kan du følge mig?

 • madre

  Jeps vi ses om 2 måneder minus 2 dage.
  Fedt, at læse du igen (ellers lang tid siden sidst) deler dine refleksioner/overvejelser hvem hvad hvor er jeg – er selv der jævnligt – og pt. igen og igen, håber ikke, prøver ikke – nej håber og prøver er det samme og giver ingen mening eller power til at flytte noget – det er i stedet – jeg gør, jeg vil, det virker for mig – det flytter noget.

 • Rigtig godt og brugbart indlæg. Bliver fristet til at bruge lidt mere tid på din Blog 🙂

  • Hej Chriss.
   Tak!
   …og ja det må du endelig gøre. Har prøvet ikke at lave en traditionel rejseblog med beretninger om hvordan jeg kom fra A til B og hvor lang busturen var. Istedet er den mere præget af hvordan jeg har haft det i øjeblikket på mine rejser. Hvilke stemninger jeg har været i.
   Det har givet mig motivationen og lysten til at drive den – ellers var jeg gået kold for længe siden.

   Kan iøvrigt se at en masse personer kommer fra en tråd min gode ven Rasmus oprettede på Amino.
   http://www.amino.dk/forums/t/107492.aspx
   Glad for at folk derfra kan bruge mine tanker til noget og at jeg derved endelig giver dem lidt tilbage.
   Også tankevækkende at jeg idag har fået kommentarer fra flere forskellige personer, end jeg har fået de sidste 2 år tilsammen. Amino’er er sku’ fede!

 • “Dog er jeg sikker på at der findes flere lykkelige mennesker med penge end folk uden.
  Hvorfor? Fordi personer der har råd til en Aston Martin, strandvejsvillaer, cubanske cigarer ofte har fået disse midler, som en konsekvens af at de tog kontrollen!”

  Nu er det utroligt svært at gøre ovenstående op, men alle undersøgelser viser, at de lykkeligste i samfundet er dem, som tjener en mellemhyre, og har både et godt job, men også en masse fritid.
  Dvs dem som ligger omkring 4-500.000 kr i indtægt…

  Men lykke er en svær ting at gøre op, da den er individuel, og mange aldrig bliver lykkelige, da de hverken indfrier deres drømme eller udfordre sig selv…

  • Tror vi er helt enige Morten.
   Overvejede at skrive lykke i ” “, da det – som du skriver – er en uhåndgribelig størrelse.

 • Super vi har samme syn på det ;D
  Og slap af du kommer langt omkring på din verdenstur hehe

  Hvis jeg skal foreslå en forbedring til din blog, så er det, at man får en mail, hvergang der er en besvarelse i et indlæg. På den måde holder du læserne opdateret, hvergang nogen nye svare… Bare et fif ;D

  • Ja kommer lidt omkring 🙂
   Kan du anbefale et godt plugin til det?

 • Hey VB!

  Sikke et dybt indlæg du disker op med, rigtigt god læsning…kender det kun alt for godt. Lyder som om du virkeligt har taget tyren ved hornene (eller er ved det)

  Et godt citat (jeg elsker jo quotes :)) “Many wrong moves was made by standing still”

  Glæder mig til at gå nogle lange ture i bjergene med dig til jul, og til at indtage mere kød og rødvin end hvad sundt er! 🙂

  So long