Ciao!


…well folkens, her sku ha staaet en masse om Mt. Everest, (WILD!!) Water Rafting, Suzi Wong, Rottehullet, Phuket, Phang Nan, Same Same, Bangkok, i ved, alt det vi har oplevet siden sidste blog i starten af Oktober- der har vaeret fuld skrald paa….. Sandheden er at vi ikke har rigtig har ku faa nosset os sammen til at skrive om det, vi har tons af billeder af verdens absolut hoejeste bjerge og andet lir fra den region. Vi regner ogsaa med paa et senere tidspunkt at publicere nogle flere billeder paa bloggen. Hvis i sku vaere saa heldige at moede os kan i se dem. Istedet har vi skrevet en lille afrunding til jer, vores trofaste laesere.

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til begyndelsen paa enden, af denne promenadekoncert af en Blog….

En epilog der vil gaa over i medie-historien, som den stoerste praestation siden Di’ Caprio i Titanic og den gode Tom i Philadelphia fik folk til at loebe graedende ud af Biffen i de glade 90’ere.

Som i ved er det os der har publiceret alle 9 udgaver af Banditterne’s Blogs her paa Travelblog.org, ydmygt maa vi konstatere at teksten og billederne er leveret med en saadan kreativitet og ide-rigdom at det ville faa selveste Leonardo Di Vinci til at klappe begejstret i takt til tonerne af Nik&Jay’s nyeste.

Mt. Everest1

Vi har prøvet at lave vores tur samt vores blog ud af det stof man meget sjældent ser her i livet, nemlig det stof der hedder lyst.

Lysten er det der har drevet os, og vi har nu engang kun gjort det vi har haft lyst til og det skal man ogsaa huske i livet- at goere det man nu engang har lyst til!
En ting som mange glemmer. Livet er nemlig andet end ens arbejde!

Vi haaber at denne lyst har braendt igennem skaermen, helt ind i stuerne hvor op imod 100 danskere og rejsende fra hele verden har fulgt vores Blog trofast- og tak for det.
Hvis du nogle gange kigger paa en tilfaeldig hjemmeside, kan du se en pragtparade af forkrampede forsøg på at at lefle for, hvad man tror, du gerne vil se og laese om.
Det er sådan nogle antikvariske Internet blogs, der støves af igen og igen, for hvorfor skulle folk opfinde en ny idé, når de kan gøre karriere ud af at skrive de samme gamle anekdoter og historier om deres liv igen og igen.

Mount Everest

Du skal vide en ting, synes vi ihvertfald, og det er, at Internettet er et meget apatisk valg. Internettet er måske den nemmeste måde at lade livet gå på. Så den tid du bruger foran skærmen, den bør du i det mindste få tilbagebetalt med lidenskab. Hvis lidenskaben mangler, hvis du har det lidt for rart og lidt for hyggeligt, hvis fjolserne der blogger ikke anstrenger sig for dig og hvis du ikke skal anstrenge dig selv bare en lille bitte smule selv, så fuck dem! Fuck dem, fordi de spilder din tid.
Du skal huske at de Blogs du besoeger, er din chance for at påvirke de Blogs, der findes.
Hvis du vælger at glo paa leflende og tumpede hjemmesider, så får du flere af de leflende og tumpet hjemmesider, at vælge imellem.

Ciao.

Hilsen Soeren&Simon, Drengene fra Brasilien & Steffen Brandt.

 

Lande og byer vi har besoegt i raekkefoelge

 • Thailand: Bangkok, Koh Phang Nan, Koh Tao Koh Samui, Koh Phang Nan
 • Malaysia: Kuala Lumpur
 • Indonesien: Padang, Sibolga, Medan
 • Malaysia: Kuala Lumpur
 • Thailand: Phuket (Patong & Kata), Phi Phi Islands, Bangkok
 • Cambodia: Poipet, Siam Reap, Phonm Penh
 • Vietnam: Ho Chi Minh 1City (Saigon), Nha Trang, Hoi Ann, Hue, Halong Bay, Hanoi, Sapa, Hanoi
 • Laos: Vientianne, Vang Vieng, Luang Prubang, Vang Vieng, Vientianne
 • Thailand: Bangkok, Koh Chang, Bangkok
 • Nepal: Kathmandu, Jiri til Mt. Everest Basecamp
 • Thailand: Bangkok, Phuket (Patong), Koh Phang Nan, Bangkok