Landet hvor det flyder med Malbec & Steaks


Åh gud! Hvad har jeg dog gjort for at være så fandens priviligeret? Først slagtede jeg nogen-og-tyve millioner andre i kampen om at få et  dansk pas. Så fik jeg tæt på 11.000 kroner i konfirmationsgave + et stereoanlæg og nu det her. Jeg er fløjet over på den anden side af de snebeklædte andesbjerge. Her har jeg fundet hvad jeg søger. Et land hvor det flyder med den reneste malbec og der er de saftigste røde pebersteaks. Begge dele kan erhverves på hvert gadehjørne for pebernødder.

Argentina hvor er jeg dog glad for at se dig igen. Sagde farvel til Lima i søndags, sku’ li’ ha’ afsluttet et udestående med vores udlejer a.k.a. depositum. Der blev vi kort mindet om, at har man først lagt penge i en sydamerikaners lomme, så er det tæt på umuligt at få dem op igen. Afleverede en perfekt lejlighed og Victor, Anna og Jeg endte med at dele 200$ ud af de oprindelige 650$.

Well jeg blæste til Santiago i Chile og tog den første bus til Mendoza, Argentina. Her er jeg sammen med Betina & Søren – vi brugte et par dage i Mendoza hvor vi bl.a. repellede ned af en bjergvæg på højde med Ribe domkirke, trekkede, og svømmede rundt i nogle hot/cold springs. Termostaten råber 35 grader og himlen er meget meget blå.

Den næste uges tid planlægger vi at tage en tur på hesteryg, ud og besøge nogle vingårde på cykel og så overvejer jeg at springe ud fra et fly. Nu må vi se om det er muligt!

Hasta la vista!