Peruvianske Reflektioner


Reflektioner

Jeg har haft en stor erkendelse idag. En erkendelse jeg føler har potentiale til at ændre en del i mit liv – igen.

Min erkendelse er at livet er forudsigeligt. Du gør det ene, du får det andet. Enhver handling har i et makro perspektiv, en lige og en modsat reaktion.

Du vil ha’ en kæreste? Begynd til fitness, køb noget ordentligt tøj, vær selvsikker, hør lydbøger om dating. Slut.

At være glad er ikke en eller anden tilfældig begivenhed, der kommer hvert 10 år.

Vil jeg have en audi? Så må jeg have store drømme. Jeg bliver nød til at vide hvad jeg vil, og jeg bliver nød til at gøre whatever it takes for at opnå disse drømme. Der er intet held. Arbejd hårdt, målrettet, disciplineret og jeg får min Audi. Måske dukker der noget op på vejen, en chance jeg kan tage og jeg vil nå mit mål endnu hurtigere.

Selvom du måske føler at livet hader dig, hvis du arbejder hårdt nok skal du nok få hvad du fortjener. Ligegyldigt hvilket af de 3 P’er det handler om. Penge, Piger eller Power.

Hvad betyder det for mig? Jeg skal tage kontrol. Jeg kan tage kontrol. Jeg ved at for at nå derhen hvor jeg gerne vil, er der nogle skridt jeg skal følge. Stoppe med at håbe. Stoppe med at visualisere. Arbejd hele vejen dertil!

Med disse tanker i baghovedet er der mange ting der virker mere klart nu. På mit skib Skæbnen M/S er jeg kaptajnen der navigerer. Jeg har fat i roret og jeg bestemmer ruten. Jeg bliver bare nød til at sætte sejlene rigtigt.

Det er en god fornemmelse jeg sidder med nu. Fedt at vide at jeg har direkte kontrol over mit liv.

Vil jeg komme med undskyldninger, kommer sejlet aldrig op. Ingen bullshit. Jeg har tillagt mig en masse dårlige vaner, jeg skal ændre. Jeg skal ikke håbe at de bliver ændret, når jeg kommer hjem til Danmark. Jeg skal ændre dem.

Jeg har svært ved at fokusere på et projekt længere tid af gangen. Jeg mister fokus meget hurtigt og springer videre til. Jeg er excentrisk. Jeg bliver let forført af mig selv.

Det er skræmmende at skrive, men det er sandt. Jeg føler mig lettet, men presset på samme tid. Det er et interessant mindset, men også et der sætter høje krav. At vide at jeg kun kommer fremad ved egen kraft, er en ny følelse.

Er glad for Peru, men glæder mig også til at komme hjem til København og begynde arbejdet.

Vi ses om præcis 2 måneder!

Mindset

Colca Canyon

, ,