Universitetslivet starter mandag


Så er mit backpacker eventyr mere eller mindre slut i denne omgang. Sidder i bussen på vej mod mit nye hjem, Lima, imens jeg skriver dette på Rasmus’ udmærkede PC, der sjovt nok kan køre Football Manager.

Loki del Mar i Mancora

Det har været helt glimrende at rejse med ham igen og vi har ovenikøbet fået lavet noget kulturelt, når vi ikke har været sociale.

Vi er blevet mange vanvittige bekendtskaber rigere og ligeså mange gale historier.

Tog som sagt op til Rasmus i Mancora, det nordlige Peru, få timer efter jeg landede i Lima. Derfra røg vi til Montanita og så Banjos i Ecuador før vi igen ramte Mancora. Vi har været utrolig ringe til at holde budget, det er sjældent at vi har sagt nej til et godt hotel med privat værelse, god mad, god vin og gode cocktails. Har nok ikke helt råd til at fortsætte denne stil i Lima, men fortæller mig selv at det er ok når jeg nu kun rejser i 3-4 uger inden studiestart og scorer en sjat penge på min fødselsdag… men lad os nu se.Sprogligt går det ok, selvom jeg har været på gringo stien. Blev overrasket over hvor meget spansk jeg kunne huske siden min sidste tur. Ikke at jeg på nogen måde er mere end på begynder niveau, mine spanske jokes er stadig helt uden timing, men det er  sjældent, jeg ikke på egen hånd, kan få kommunikeret mine pointer.

Har virkelig nydt de sidste par uger, men må indrømme at hvad angår længerevarende rejser, er jeg ved at være mættet. Derfor er det også perfekt at jeg i denne omgang fik muligheden for at bosætte mig i udlandet og få en hverdag i gang uden konstant at være på farten.Garfield Pizzaria i Baños

Kommunikationen med universitetet i Lima har desværre været pinlig ringe. De har ikke besvaret mine seneste 10 mails. Heldigvis har de været gode til at svare de 2 danske piger, der også skal studere hernede, så har fået information igennem dem. De var endda så flinke at hente pigerne i lufthavnen. Skal ind på uni på mandag og få ordnet mit studievisa, tirsdag står den på spansk test (!!), hvorfor jeg skal tage sådan en test ved jeg ikke. Onsdag skal jeg vælge mine engelske kurser, hvilket jeg glæder mig meget til. Bliver spændende at se, hvad jeg skal beskæftige mig med de næste par måneder.

Ser virkelig også frem til at møde de andre studerende, både de internationale men også de lokale.

Har gjort mig en masse forestillinger om hvordan det hele kommer til at forløbe, og er virkelig virkelig spændt.

Hvis i har lyst til at besøge mig hernede er i alle mere end velkomne!! I bliver dog nok nød til lige at give lyd fra jer i god tid. Der har været stor interesse og der kan opstå venteliste. Indtil videre har Far, Christian & Lasse, Søren & Betina, Marie & Mads, Ibbe, Kasper, Niels og Lille Mette meldt op, at der er en god chance for at de kigger forbi Lima. Fedt fedt fedt.

ps. så er det min fødselsdag og her er en danish roommate

Rasmus og Verdens Bedste på Vulkan Tur i Baños