The Mount Kilimanjaro Trek


Kilimanjaro din gamle luder.

Salle fik ikke set ret meget andet end hans fødder på turen op (og ned), men der var også rigeligt at se til.
Har lavet en illustration af de smaa-problemer han havde med hans bentøj. Ret skal være ret og er vitterligt af hjertet imponeret over hvor højt op han kom. Kan remse alle de forudsætninger op en gang til, der ikke var i orden for at sådan en tur sku’ lykkes, men vil endnu engang refererer til den fine illustration. Stor respekt til ham.

Anatomi af et ben paa Kilimanjaro
Tryk for stort billed af Salle's ben

Toppen blev ikke nået i denne omgang desværre. Klokken 03.30, 150m under summit måtte vores lille ekspedition give op. Totalt dehydreret og drænet for energi, som jeg aldrig har været foer. Der var på dette tidspunkt 20 graders frost, mangel på ilt og en hel utrolig stærk vind på vejen mod toppen, der gjorde frosten enhver værre og hvert et skridt til et mareridt. Vores vanddunker, var frosset til is og den fuldstændig mangel på energi gjorde at Salle faldt i søvn gående(?!?!). Det var ikke fysisk muligt eller ansvarligt at fortsætte.
At gå fra solopgang til solnedgang. At presse sin krop til det yderste. At sove –hvis overhovedet muligt- i frost. At spise bønner morgen-middag-aften.  At græde af smerte. At tænke negative tanker 70% af din vågne tid.
Det kan virke mærkeligt, at frivilligt udsætte sig selv for sådan en omgang. Og det er det også.  Heldigvis vidste jeg denne gang hvad jeg gik ind til, i modsætning til de 21 dage på Mt. Everest jeg brugte med Søren (… og alligevel valgte jeg at gøre det).

 Uden at det skal virke som en frelse, så lærer man af sådan en tur. Om sig selv og sine grænser. Om dagligdagen derhjemme. Det man gennemgår, vil aldrig kunne forstås af folk der ikke har prøvet det. Selv folk der har prøvet det vil have svært med at relaterer til en, da en sådan oplevelse er ekstrem personlig.

Summasummarum fantastisk far&soen tur op ad det skide bjerg!

Nu triller vi rundt i Swaziland, safariturene starter om et par dage.
 

Skattefri Poker