Mentalt forstyrret stofmisbruger med tendens til spionage & børnelokkeri.


Er man en mentalt forstyrret stofmisbruger med en fetich for Det Tredje Rige og industrispionage er det svært at komme ind i the

Søren og Frederik på vintur

US.Jeg kan heldigvis svare nej til de følgende spørgsmål og mit VISA Waiver er nu clearet. Hjemrejse om 1 uge!

A) Har De en smitsom sygdom; fysiske eller mentale forstyrrelser eller er De stofmisbruger eller stofafhængig?

B) Er De nogensinde blevet arresteret for en lovovertrædelse eller kriminalitet der involverer moralsk fordærv eller en forbrydelse der er relateret til stofmisbrug; eller er De blevet arresteret eller kendt skyldig i to eller flere overtrædelser, for hvilke den samlede strafudmåling var fem år eller mere; eller har De været narkotikahandler/kurer; eller søger De om indrejsetilladelse for at begå kriminelle eller umoralske handlinger?

C) Har De nogensinde været eller er De på nuværende tidspunkt involveret i spionage eller sabotage eller i terrorisme: eller folkemord eller har De mellem 1933 og 1945 været involveret på nogen måde i forfølgelserne i forbindelse med nazi Tyskland eller dennes allierede?

D) Har De tænkt Dem at arbejde i USA eller er De nogensinde blevet udvist og deporteret; eller har De tidligere været udvist fra USA eller skaffet eller forsøgt at skaffe et visum eller adgang til USA ved svindel eller uærlighed?

E) Har De nogensinde tilbageholdt, fastholdt eller unddraget forældremyndighed over et barn af en amerikansk statsborger som havde forældremyndighed over barnet?

F) Har De nogensinde hævdet immunitet mod retsforfølgelse?

Jeg er nu tilbage i gode gamle Lima. Selvom det kun har været et måned og jeg var blevet lidt lima-træt sidst, er jeg virkelig glad for at være tilbage i vante omgivelser. Lima har gjort et større indtryk på mig end jeg umiddelbart troede.

Det bliver ikke til mere denne gang. Der bliver lavet en street-art dedikeret blogpost fra street-art hovedstaden Valparaiso snart.

Når nu vi snakker om Rejser til USA kan jeg anbefale USATours. De er Danmarks billigste arrangør af Rejser til USA, samtidig arrangerer de også nogle fede Rejser til Hawaii.

Hvis du har nogle spørgsmål til USA Rejser kan de fanges på 30 872 872

, , ,