Verdens bedste lejlighed i Miraflores


Som jeg skrev i et tidligere blog indlæg (Fødselsdag i Lima, Peru), boede jeg meget tæt ved vandet. Stedet hed APU3 og var placeret i området Miraflores, der er det mest “turistede” område, med høj sikkerhed. Et sted man gerne vil bo, hvis man er vesterlænding.
Fik et rigtig pænt værelse og skulle af med 850 soles svarende til 1750 kr. ca. – det er jo til at overkomme på en S.U.

Kirke i Miraflores Lima

Kom hurtigt i snak med 2 venner, Anna fra Østrig og Victor fra Frankrig. Vi legede lidt med planer om at finde et andet sted sammen. Ikke fordi APU3 var ringe, der var måske bare lidt for mange mennesker, 15, og fællesarealerne var meget mørke. Well vi gik på boligjagt forrige søndag i avisen El Comercio der har en stor boligsektion. Der blev lavet et par aftaler til om mandagen. Victor førte ordet.

Første lejlighed:
Området er endnu mere centralt end APU3, lige ved Parque Kennedy, der er Lima’s nye centrum ved vandet i Miraflores.
Elevatoren kører op på 18 sal. Døren åbner og jeg står midt i en kæmpe stue, med 180grader panorama udsigt over Lima. Der var jeg solgt.

200kvm lejlighed. Stuen der er 60 kvm. har en tv-lounge med 2 sofaer, læse-lounge med 3 sofaer, og stort spisebord i midten. Ejeren er kunstsamler og alle vægge er udsmykket med store malerier.

Der er 3 værelser, 2 børneværelser og et master bedroom værelse med tilhørende påklædningsrum, badeværelse med 2 håndvaske, kæmpe skabe og (hav)udsigt over Lima.

Køkkenet har alt og det samme har det tilhørende bryggers.
Økonomisk var den også overskuelig.

De andre lejligheder:
………………………………………………………..

Nu sidder jeg så i læselounge og kigger udover Lima, efter at have sovet en brandert ud i the master bedroom.

ps. jajajaja billedsiden er svag, men mit kamera er ikke blevet repareret endnu!

,