Universidad San Ignacio de Loyola


Så starter universitet idag.
Opstarten på Universidad San Ignacio de Loyola (USIL) har været ret kaotisk. Ting man tager for givet hos studieadministrationerne i Danmark, har ikke ikke været lige så givne hernede. Men det er spild af tid og frustration at drage direkte paralleller, fra et land som Peru til Danmark. Tager man udenfor Skandinavien – om det så er på charter, backpack eller studie – så må man indstille sig på at ting tager (lang) tid.

Alle på USIL er dog meget venlige og udviser den største glæde for at man har valgt lige præcis deres land at studere i.Super Robot Lima

Er allernådigst sluppet afsted med 5 fag: Organizational Behaviour, Psychology of Communication, Introduction to Social Sciences, Direccion de Marketing og Marketing of Services.
Skemaet er koncentreret omkring onsdag-torsdag hvor jeg skal gå i skole til sen aften. Torsdag helt til klokken 22.00. – Mandag og tirsdag har jeg henholdsvis 1 og 3 timer på skolen.

Med hjælp fra Google Translate, kommer her beskrivelser af mine fag.

Organizational Behaviour

Vi skal her studere organisatorisk adfærd. Dette indeholderden systematiske undersøgelse og omhyggelig anvendelse af viden om, hvordan mennesker – som individer og som grupper – handler inden for organisationer.

Psychology of Communication

Teoretisk kursus baseret på social psykologi, Gestalt psykologi, med hovedvægt på mediekommunikation. Kurset er primært orienteret mod en analyse af medierne og en kritisk observation af mediernes indhold.

Introduction to Social Sciences

Sociologi er studiet af det menneskelige samfund og menneskets adfærd i sociale omgivelser. Sociologer beskæftiger sig ikke med individuel psykologi og unikke begivenheder, men fokuserer på brede mønstre og regelmæssig forekomster af det sociale liv der har indflydelse på samfundets såvel som vores individuelle skæbner.
Den sociologiske perspektiv, fokuserer på de oplysninger om menneskelige sociale liv, som er regelmæssige og mønstrede.

Som studerende på sociologi, kommer du til at se udover din egen private opfattelser af verden,for at se mere klart og objektivt på de sociale kræfter, der former og kontroller vores liv. Vi vil fokusere på både den teoretiske og praktiske konsekvenser af studiet af sociologi.

Marketing of Services

Well ved intet om dette fag udover hvad overskriften siger. Det er vel noget med markedsføring af serviceydelser.

Direccion de Marketing

Formålet med dette kursus er at uddanne eleverne i brugen af redskaber i relation til deres fremtidige karriere indenfor marketing management, med henblik på at nå marketingsmål i en organisation.

ps. mødte en tidligere peruviansk præsident på universitetet her den anden dag. Smider billeder op af mig og ham snarest