VIP Adgang, gratis champagne og pachanga – Hvordan? Fiesta Lima


Jeg gider ikke, ikke kunne komme ind paa diskoteker. Normalt er jeg sjældent den helt store discofyr, da jeg vaegter sociale interaktioner højere end overdøvende musik – og specielt i Syd- og Mellemamerika hvor de åbenbart er blevet hjernevasket fra barnsben til at høre Pachanga musik 24 timer i døgnet.

Til de uindviede er Pachanga alt latinamerikansk salsa / reggaeton / trumpet musik. På min sidste rejse prøvede jeg virkelig, at kunne li det. Jeg gik endda så langt som udelukkende at gå i byen i Zona Rosa, Medellin`s Pachanga helvede… men måtte efter 1 måned indse at jeg aldrig nogensinde vil finde plads til Pachanga musikken i mit hjerte og jeg mener stadig at der er et helt specielt sted i helvede for disse musikanter.

Hot girls from Lima in Peru

Men nok om min kaerlighed til Pachanga, jeg gider stadig ikke, ikke kunne komme ind paa Lima`s diskoteker. Det har vi normalt heldigvis heller ingen problemer med, os internationale studerende. Vi er så velsignede at vi har en flok “groupies” af lokale peruvianere, der synes folk fra Europa er spændende at hænge med, så de skaffer os paa lister m.v….

Der er dog denne her ene klub der hedder “HELP”, opkaldt af et Beatles nummer. HELP spiller ikke Pachanga, og sjovt nok er der ALTID PROPFYLDT. Der vil jeg hen – men man skal dog komme inden kl. 22.00, og det kommer nok ikke til at ske foreløbig, da jeg har timer til kl 22.00 om torsdagen.

Hvad gør man så? På vores seneste taxitur, efter at vaere blevet afvist fra HELP, udviklede vi idèen om Fiesta Lima.
Kort fortalt er Fiesta Lima, Lima’s nye nattelivsportal. Her laver vi anmeldelser / reviews af alle barer og diskoteker vi tager paa i Lima. Vi skal saa faa disse anmeldelser så højt op i Google som muligt. Derefter kontakter vi de forskellige barer og kræver at vi kommer på deres gæsteliste og får gratis sprut, massage, VIP adgang og champagne ad libitum, ellers sørger vi for at de får et pisse dårlig ry online! God idè? Fantastisk idè!

Målet er opnået når dørmanden på HELP bukker og siger “Bienvenidos senor simon. Entrada por favor!”

Well jeg har lavet siden og smidt den op. Begyndt at skrive nogle anmeldelser og er allerede begyndt at få besøgende. Vi skal have lavet nogle hotpants med Fiesta Lima logo og Fiesta Lima toppe. Vi er ca. 5 personer tilknyttet…

I weekenden kommer Rasmus tilbage fra Bolivia og vi tager en tur til Huachachina sammen med 100 andre exchange students. Der skal vi bl.a. prøve sandboarding. Snowboarding uden sne, men i sandklitter istedet. Lyder som noget jeg gerne vil prøve, især efter jeg har lagt Vulkansurfing lidt på hylden.